Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Internal Usage of Organic Aloe Vera Products

You are searching about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research, today we will share with you article about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research is useful to you.

Internal Usage of Organic Aloe Vera Products

Вътрешна употреба

Вътрешно Алое Вера се използва в следните отрасли:

1. Природна здравна индустрия (допълнителна и алтернативна медицина): Биоактивните свойства на алое вера са терапевтични и растението има отдавна установена репутация в света на допълнителната и алтернативна медицина (CAMS). Използва се както за локално (кожно), така и за вътрешно приложение.

Използван вътрешно, той помага на хора, които страдат от здравословни проблеми като имунен дефицит (ХИВ, СПИН, грип, ниска енергия и т.н.), храносмилателна система (здравословни проблеми със стомаха, червата, язви и т.н.), сърдечно-съдови проблеми (високо кръвно налягане и висок холестерол нива), диабет (проблеми с нестабилни нива на кръвната захар), артрит (болки в ставите).

Изследванията също така показват, че се намира в продукти, свързани със здравето на животните. Много от лечебните свойства, които действат върху хората, могат да бъдат приложени и върху животни.

2. Хранително-вкусова промишленост (функционална храна): На пазара на напитки сокът за пиене осигурява полезни свойства поради доброто си регулиращо действие в храносмилателната система и в допълнителна форма за лечение на гастрит, язви и други. Използва се и в напитки за атлети и спортисти, като тонизиращо и пречистващо средство за организма.

Известно е, че Алое Вера се използва за подпомагане на хора със следните здравословни състояния:

Диабет

Захарният диабет е нарушение на въглехидратния метаболизъм, характеризиращо се с намалена секреция на инсулин. Някои пациенти приемат инсулин всеки ден, за да поддържат здравословни нива на кръвната захар, а други наблюдават само диетата си, за да гарантират, че нивата на кръвната захар се поддържат по здравословен начин.

Чудното растение не може да замени или излекува диабета, но е чудесен продукт за допълване на лечението на диабет, тъй като съдържа голямо съдържание на гликолови хранителни вещества, които няма да повишат нивата на кръвната захар и също така е много полезно при заздравяването на рани. Заздравяването на рани при пациенти с диабет е много бавно и понякога в тежки случаи изобщо не се наблюдава.

В Индия е проведено ранно клинично изпитване, при което 3000 пациенти с лек диабет са били хранени с хляб, включващ неговия гел – 90% показват намаляване на нивата на кръвната захар. Проведени са много изследвания върху мишки с много благоприятни резултати. Въпреки това, по-малко опити са проведени върху хора. Изследвания, проведени върху хора, показват, че той стимулира секрецията на инсулин и понижава кръвната захар до нормалното й състояние.

Състояния на имунна недостатъчност

Доказано е, че това е съединение, което може да помогне за неутрализиране на ХИВ чрез трансформиране на протеиновата обвивка, така че да не може да нахлуе в човешките клетки. Това може да помогне за спиране на размножаването на вируса в тялото и по този начин да помогне за поддържане на имунната система по-силна. Той също така помага за усвояването на витамини и други минерали и хранителни вещества. В допълнение, той очертава коремната кухина и е доказано, че намалява коремните болки, често свързани с пациенти с ХИВ.

Понастоящем се провеждат все повече и повече изследвания за допълнително лечение на страдащи от ХИВ/СПИН. Лабораториите на Карингтън са показали, че хранителните вещества гликол, съдържащи се в него, стимулират фагоцитозата – където клетката може да разруши нахлуващите организми и засилва антивирусната активност на ХИВ, за да произведе дефектен вирус. Споменатото по-горе Алое Вера съдържа бета-каротин, витамини C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, пироксиден, холин и тиамин – всички тези витамини са жизненоважни за поддържане на имунитета на пациента с ХИВ.

Храносмилателни състояния

Синдромът на раздразнените черва (IBS) се отнася до изместваща се коремна болка с редуващи се запек и диария. Това понякога се описва като нередовна или нарушена функция на червата. В по-ранни времена се е наричало „спастично дебело черво“.

Има тонизиращ ефект върху чревния тракт и може да позволи намалено време за преминаване през червата. Много важна бележка, може да подобри бактериалната флора с намаляване на присъствието на дрожди и намаляване на pH – така че с Алое Вера това се нормализира по естествен път. Проведените тестове потвърждават, че гниенето на червата е намалено и храносмилането и усвояването на протеините се подобрява с поглъщането на растението.

Тестовете, проведени от д-р Джефри Бланд от Института за наука и медицина Линус Паулинг в Калифорния, потвърждават, че гниенето на червата е намалено и храносмилането и усвояването на протеини са се подобрили с поглъщането на Алое Вера. Проучването включва резултатите от Алое Вера върху стомашно-чревния тракт. Имаше по-бързо движение на храната през червата с по-добро храносмилане и усвояване на протеини, увеличаването на водата в изпражненията ги направи по-обемисти и нормализиране на бактериите в изпражненията, където преди това имаше високи нива на дрожди при някои от субектите. С такива ползи, много от тези, страдащи от IBS и улцерозен колит, са се радвали на значително облекчение и намаляване на симптомите след употреба на Алое Вера. Тъй като Алое Вера не е лек за нито едно от тези състояния, беше отбелязано, че ако употребата на Алое Вера бъде преустановена, симптомите ще се върнат в рамките на няколко дни.

Състояния на холестерола

Алое вера съдържа фито-стерол/бета-ситостерол. Бета-ситостеролът е конкурентен стерол, който влиза в кръвта. Тялото може да използва и разгражда бета-ситостерол просто без странични ефекти. В резултат на това опасният LDL холестерол ще излезе от тялото, без да нанесе вреда. С времето тялото ни ще произвежда по-малко LDL холестерол и така нивата ще спаднат.

Natural News твърди, че гелът от алое вера подобрява качеството на кръвта и помага за ребалансиране на химията на кръвта – това от своя страна понижава нивата на холестерола и общите триглицериди при хора с повишени нива.

В дългосрочно проучване, проведено в Корея през 2003 г., разкри, че нивата на чернодробния холестерол значително се повишават в контролна група по време на стареене в сравнение с групата, приемаща добавки с Алое Вера, която намалява с повече от 30%. Заключението е, че добавките с алое вера през целия живот потискат уврежданията от окисляване на свободните радикали и свързаното с възрастта повишаване на чернодробния холестерол.

Високо кръвно налягане

Кръвното налягане се контролира от баланса на калция, магнезия и калия спрямо натрия. Ако тези съотношения бъдат балансирани – бързо ще настъпи значително подобрение на високото кръвно налягане. Хомоцистеин – високите нива на хомоцистеин в кръвта причиняват съсирване на лепкава кръв или кръвни клетки и те също ще се борят да преминат през запушени артерии.

Нивата на хомоцистеин могат да бъдат намалени чрез добавяне на витамин B12. Витамин B12 също е един от компонентите на Алое Вера. Алое Вера трябва да намали тези нива, като по този начин кръвта ще бъде по-способна да доставя живот, даващ кислород на клетките в тялото. Алое Вера също така съдържа витамин С и салицилова киселина, които ще помогнат за разширяване на капилярите и укрепване на тези капиляри, помагайки на кръвта да тече по-свободно и намалява кръвното налягане.

Артрит

Остеоартритът е често срещан при възрастните хора и описва състояние, при което хрущялът в ставите се износва, причинявайки болка и скованост главно в носещите тежести стави. Ревматоидният артрит засяга цялото тяло, а не само определени стави. Това е възпалително заболяване и ставите се възпаляват.

Алое Вера е широко известно, че намалява възпалението и приемането му през устата ще помогне както при остеоартрит, така и при ревматоиден артрит. Важно е да се отбележи, че за най-добри резултати Алое Вера трябва да се приема както орално, така и локално в такива случаи като ревматоиден и остеоартрит; които ще се възползват от противовъзпалителните свойства на Алое Вера – Локално Алое Вера може да се прилага директно върху засегнатите стави за намаляване на болката. Орално, противовъзпалителните свойства на Алое Вера ще намалят възпалението в тялото и така възпалението ще отшуми вътрешно.

Що се отнася до остеоартрита, Алое Вера стимулира образуването на колаген – Колагенът изгражда хрущяла, така че ще помогне за възстановяването на ставите, където хрущялът се е износил. Приемайки Алое Вера през целия живот, човек може да намали излагането си на възпаление или износването на хрущяла, което води до двете форми на артрит.

Външна употреба

Обикновено потребителите намират съставки на алое вера в продукти като:

Почистващи и овлажняващи продукти за лице и тяло като дневни и нощни кремове, кремове против стареене, продукти за измиване на лице и лосиони и ексфолианти за тяло.

След слънце, кожни изгаряния и лазерна терапия.

Продукти за коса и скалп като шампоани и балсами

Продукти за почистване на кожата като течни и твърди сапуни, кремове за ръце и продукти за вана и душ.

Дезодоранти и антиперспиранти.

Продукти против насекоми.

Ето защо алое вера се използва много в удобствата за СПА и хотелиерската индустрия.

Индустрия за естествени здравни грижи (допълнителна и алтернативна медицина)

Биоактивните свойства на Алое Вера също са терапевтични и растението има отдавна установена репутация в света на допълващата и алтернативна медицина (CAMS). Растението е добре известно със своите трансдермални свойства. Може да достигне до по-дълбоки телесни тъкани, което му позволява да поеме всички хранителни вещества на алоето в кожата. Възпалителни видове кожни проблеми, като екзема, псориазис и акне, могат да се възползват от тези силни трансдермални и противовъзпалителни свойства. Допълнителни резултати показват, че гликоловите хранителни вещества действат като овлажнители – вещество, което абсорбира или помага на друго вещество да задържа вода и влага. Алоето помага за задържане на влагата в увредената тъкан; проникващата сила на алоето позволява на водата и другите овлажнители да потънат дълбоко в кожата, като попълват изгубените течности и възстановяват мастния слой. Алое Вера позволява на уроновите киселини (които лишават токсичните материали от техните вредни ефекти) да проникнат дълбоко, което прави почистващите стягащи качества на алоето по-ефективни.

Известно е, че Алое Вера се използва за подпомагане на хора със следните кожни заболявания:

Кожни изгаряния

Някои от най-драматичните резултати до момента са при лечението на изгаряния. Проучванията показват, че прилагането на гел от алое вера може да намали лечебния процес с една трета от нормалното време. Алое Вера се използва широко при лечение на изгаряния в травматологичните центрове в Калифорния, Илинойс, Ню Йорк и Тексас в САЩ. Алое Вера притежава типа ензимно действие, което може да абсорбира гнойни вещества и да поддържа гнойните рани чисти.

Подмладяване на кожата

В проучвания, проведени от д-р Иван Е. Данхоф, MD, Ph.D., президент на North Texas Research Laboratories и пенсиониран професор по физиология от Тексаския университет, е установено, че вътрешният гел от алое вера увеличава производството на човешки фибробластни клетки шест до осем пъти в сравнение с нормалната клетъчна репродукция. Фибробластните клетки се намират в дермата на кожата и са отговорни за производството на колаген, поддържащ кожата протеин. По време на излагане на слънце и чрез нормалните процеси на стареене фибробластите забавят производството на колаген. С напредването на стареенето качеството на колагена намалява и бръчките стават по-дълбоки. Д-р Данхоф установи, че подобрява целостта на фибробластните клетки и също така ускорява производството на колаген.

Псориазис

Проучванията показват, че алоето под формата на гел може да бъде по-ефективно от използването на продукт с кортизон върху изгаряния и рани. Скорошно проучване показа също, че той е по-ефективен за намаляване на сърбежа, паренето, възпалението и раздразнението върху кожата с псориазис, отколкото 0,1% крем от кортизонов тип.

себорея

Това е доста често срещано състояние на кожата, което води до мазни, червени и люспести обриви в области като веждите, клепачите, носа, ухото, горната устна, гърдите, слабините и брадичката. Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване на 44 индивида установи, че четири до шест седмици лечение с мехлем от алое може значително да намали симптомите на себорея.

Екзема

Много потребители, страдащи от екзема, също съобщават, че техните симптоми намаляват, с по-гладка и по-мека кожа. Не е изненадващо, че д-р Питър Атертън – водещ специалист по алое вера и научен сътрудник в Оксфордския университет, изучаващ лечебните ефекти на растението, подкрепя твърденията, че то може да лекува увредена екзематозна кожа.

Акне

Други ценни компоненти, открити в него, като салициловата киселина – важно средство за лечение на акне – съдържат антибактериални, противовъзпалителни и ексфолиращи свойства, ценни компоненти при справяне с болезнена кожа тип акне. Допълнително предимство е, че салициловата киселина, съдържаща се в него, няма да изсуши кожата с акне, което е доста често срещано явление при използването на други видове салицилов крем.

Video about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research

You can see more content about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research on our youtube channel: Click Here

Question about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research

If you have any questions about Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research

Rate: 4-5 stars
Ratings: 1962
Views: 47922211

Search keywords Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research

Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research
way Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research
tutorial Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research
Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research Fixing-The-Flaws-In-Animal-Research free
#Internal #Usage #Organic #Aloe #Vera #Products

Source: https://ezinearticles.com/?Internal-Usage-of-Organic-Aloe-Vera-Products&id=9904736

Related Posts

default-image-feature

Fixed Cost In Break-Even Analysis Refers To The Cost That Divorce As A Socio-Legal Process

You are searching about Fixed Cost In Break-Even Analysis Refers To The Cost That, today we will share with you article about Fixed Cost In Break-Even Analysis…

default-image-feature

Ten Important Lessons From the History of Mergers & Acquisitions

You are searching about , today we will share with you article about was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope…

default-image-feature

How To Fix My Sound On My Pc Windows 8.1 10 Ways to Personalize Your iPhone Mobile Phone Experience

You are searching about How To Fix My Sound On My Pc Windows 8.1, today we will share with you article about How To Fix My Sound…

default-image-feature

How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie Are You Wasting Your Marketing Dollars on Obsolete Strategies?

You are searching about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie, today we will share with you article about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I…

default-image-feature

How To Fix If A Fish Is Swimming To.The Top Index of Tropical Fish Diseases

You are searching about How To Fix If A Fish Is Swimming To.The Top, today we will share with you article about How To Fix If A…

default-image-feature

How To Fix Error Message Connection Error.Check Your Internet Connection How To Fix Rapi DLL Errors On Your PC – Effective Rapi Errors Fix For Windows Computers

You are searching about How To Fix Error Message Connection Error.Check Your Internet Connection, today we will share with you article about How To Fix Error Message…