How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com The Best WordPress Plugins

You are searching about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com, today we will share with you article about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com is useful to you.

The Best WordPress Plugins

За да разберете кои са най-добрите приставки за WordPress за вашия уебсайт, първо трябва да разберете какво представляват приставките.

Ако сте били разработчик на уебсайт преди няколко години, ще трябва да владеете редица езици за кодиране, за да добавите функции към уебсайта си. Ако мислите за нещо просто като добавяне на социален бутон към вашия сайт като Twitter например. Уеб разработчикът ще трябва да напише част от код или връзка към Twitter и да добави изображение на всички страници.

С въвеждането на WordPress и многото свързани с него добавки, това вече не е така. Всичко, което разработчикът или създателят на сайтове трябва да направи сега, е да потърси Plug-in и да го инсталира с едно натискане на бутон.

Защо имаме нужда от приставки за WordPress?

Не можем наистина да разберем защо имаме нужда от плъгини, докато не сме планирали нашия сайт и не сме разбрали какво искаме от нашия сайт. Когато имаме добра представа за функциите, които сайтът изисква, можем да започнем да разбираме кои са най-добрите приставки за WordPress за неговите нужди.

Какво правят приставките за WordPress?

Разбирането на приставките за WordPress означава да се разбере, че няма нищо, което те да не могат да направят. WordPress.org е проект с отворен код, което означава, че всеки може да създаде какъвто Plug-in пожелае. Това означава, че за всеки проблем с уебсайт на WordPress има решение под формата на Plug-in. Много добавки се използват за събиране на данни и SEO. Скоро ще разгледаме някои от най-добрите WordPress плъгини за SEO, защото са в списъка.

Кои добавки за WordPress са ми необходими?

Първото нещо, което трябва да направите тук, е моля, моля, никога не разполагайте с повече от един плъгин, който върши една и съща работа. Ако го направите, ще последва само провал.

Второ, приставката за защита от нежелана поща Akismet, която досега е най-известната приставка, вече не е безплатна, така че предлагам да използвате WP-spam shield или SI CAPTCHA за защита от спам.

И така, кои са най-добрите приставки за WordPress и кои са ми необходими?

За този урок за приставки за WordPress ще очертая това, което смятам за минимални изисквания за безопасно и успешно стартиране на уебсайта на WordPress, започвайки със списък на приставките за WordPress и описание на функцията.

И така, нека започнем с нашия списък.

1. Всичко в един SEO пакет

2. Google XML Sitemaps

3. Скриване на заглавието

4. Списък за абониране за поща

5. Красиви връзки

6. SEO интелигентни връзки

7. SI CAPTCHA Анти-спам

8. Общителен

9. Най-бързият кеш на WP

10. WP Спам щит

11. Създател на маса

12. Формуляр за контакт 7 + Монитор за изтегляне + имейл преди изтегляне

Забележете, че номер 12 съдържа 3 плъгина, за които искам да говоря като цяло, защото те се използват заедно, за да се създаде абонамент преди функция за изтегляне на вашия сайт.

Също така, като начало, винаги е разумно да работите с възможно най-малко плъгини поради ресурсите, които тези плъгини използват. Не започвайте да се паникьосвате, това е просто нещо, което трябва да имате предвид, когато добавяте своите добавки, защото колкото повече инсталирате, толкова повече ресурси ще бъдат използвани. Това в крайна сметка може да повлияе на ефективността на сайта, като например скоростта на зареждане.

Всичко в един SEO пакет.

Всичко в един SEO пакет прави това, което пише на кутията. Един от най-добрите WordPress плъгини за SEO! По същество той инсталира интерфейс, който ви позволява да конфигурирате вашия сайт SEO, така че търсачката да може лесно да осмисли вашето съдържание.

Той включва всички тези опции

*Поддръжка на XML карта на сайта – изпратете вашата карта на сайта в Google и Bing и подобрете вашето SEO

* Поддръжка на Google Analytics

*Поддръжка за SEO на персонализирани типове публикации

* Фина настройка на навигационните връзки на страницата

*Вграден API, така че други добавки/теми да имат достъп и да разширяват функционалността

*САМО безплатен плъгин за предоставяне на SEO интеграция за сайтове за електронна търговия, включително WooCommerce

*Nonce Сигурност, вградена в All in One SEO Pack

*Поддръжка за инсталации на WordPress в стил CMS

* Автоматично оптимизира вашите заглавия за Google и други търсачки

* Автоматично генерира META тагове

*Избягва типичното дублирано съдържание, намиращо се в блоговете на WordPress

За начинаещи дори не е нужно да разглеждате опциите, работи извън кутията. Просто инсталирайте.

За напреднали потребители можете да настроите всичко, за да оптимизирате SEO

Google XML Sitemaps.

Плъгинът за XML карта на сайта на Google ще генерира XML карта на сайта, за да помогне на търсачките като Google, Bing, Yahoo и Ask.com да индексират по-добре вашия блог. Тази карта на сайта описва вашия сайт на роботите, изпратени от търсачките, което означава, че тези търсачки разбират страниците ви и могат да предоставят тези страници на хора, търсещи вашето съдържание.

Плъгинът поддържа всички видове генерирани от WordPress страници и персонализирани URL адреси и уведомява всички основни търсачки всеки път, когато създавате нова публикация или страница.

Този плъгин съществува от 9 години и е високо оценен като плъгин, предоставящ пълна XML карта на сайта за търсачките, без да забавя вашия сайт. така че очевидно един от най-добрите WordPress плъгини според мен.

Скриване на заглавието.

Това е прост плъгин, който ще оцените, след като започнете да създавате страници и публикации. Ако страницата ви има същото име като заглавието на вашето съдържание, това ще се появи два пъти в горната част на страницата ви. Ами ако искате името на страницата ви и заглавието на съдържанието да са еднакви, но да се показват само веднъж в горната част на страницата. Този плъгин ви позволява да скриете името на страницата, за да ви даде един изглед.

Списък за абонамент за поща

Ако планирате да създадете пощенски списък, тогава списъкът с абонати ще бъде от съществено значение за вас.

На посетителите е разрешено да въвеждат своето име и имейл адрес на вашия уебсайт и подробностите се съхраняват и са достъпни за преглед и промяна. Захващането на данни може да бъде добавено към вашия WordPress сайт като джаджа или добавено към страница с помощта на код за бърз достъп.

Разширените функции включват интеграция на трета страна, масово изпращане по имейл и двойни опции за включване, за да квалифицирате потенциалните си клиенти.

Интелигентното кодиране означава, че този плъгин работи с всички доставчици на имейл услуги, както и позволява експортирането на пощенския списък. Персонализирането също е впечатляващо, включително всички следващи области, които могат да се показват, както предпочитате.

“prepend” -> Добавя параграф от текст точно в горната част на формуляра.

“showname” -> Ако е вярно, това показва етикета на името и полето за въвеждане за записване на потребителското име.

“nametxt” -> Текст, който се показва отляво на полето за въвеждане на име.

“nameholder” -> Текст, който се показва в полето за въвеждане на име като контейнер.

“emailtxt” -> Текст, който се показва отляво на полето за въвеждане на имейл.

“emailholder” -> Текст, който се показва в полето за въвеждане на имейл като място.

“showsubmit” -> Ако е вярно, това показва бутона за изпращане, изисква се връщане за изпращане на формуляра.

“submittxt” -> Текст/стойност, които ще се показват на бутона за изпращане на формуляра.

“jsthanks” -> Ако е вярно, това ще покаже съобщение за благодарност на JavaScript за предупреждение вместо параграф над формуляра.

“thankyou” -> Съобщение за благодарност, което ще се показва, когато някой се абонира. (Няма да се покаже, ако е празно)

Списъкът с персонализиране е по-дълъг, отколкото позволява тази статия, но мисля, че схващате колко многофункционален всъщност е този плъгин.

Красиви връзки.

Pretty Link е задължителен плъгин за всеки партньорски маркетолог, за да защити своите партньорски връзки и също така кара читателите да се чувстват по-добре при навигирането до продуктовите страници.

Типичната партньорска връзка може да изглежда така.

mywebsite.com/?@=?00006454543/img-4988c?-8976756thef?-/hojbv599977ee444=0

Както можете да видите, не е много привлекателно и някои хора не искат да кликнат върху такава връзка, но какво ще стане, ако можете да промените тази връзка с нещо подобно

mywebsite.com/MyProductOffer

Веднага става по-удобен и по-описателен и всичко, което трябва да направите, е да въведете оригиналния си URL адрес в Pretty Link и да добавите името на връзката по ваш избор и да щракнете върху бутон.

В допълнение към почистването на вашите връзки и защитата на потенциално ценни партньорски връзки от откраднати, Pretty Link може също да проследява и докладва за използването на вашите връзки. Без съмнение един от най-добрите плъгини за WordPress.

SEO интелигентни връзки.

Това е друг невероятен плъгин за SEO WordPress, който ви помага да създавате вътрешни връзки между вашите страници и публикации, което на свой ред казва на роботите на търсачката колко важна е дадена страница и наистина помага за вашето SEO.

SEO Smart Links може автоматично да свързва ключови думи и фрази във вашите публикации и коментари със съответните публикации, страници прозрачно.

SI CAPTCHA Анти-спам.

Всеки път, когато читател остави коментар за вашата публикация, той ще трябва да въведе CAPTCHA анти-спам, преди да изпрати.

Това е за предотвратяване на спам атаки, които запълват полето за коментари в рамките на часове.

Характеристиките включват:

*Конфигурирайте от административния панел

*Валиден HTML

*Позволява Trackbacks и Pingbacks.

*Настройка за скриване на CAPTCHA от влезли потребители и/или администратори

*Настройка за показване на CAPTCHA във формулярите за коментари, регистрация, загубена парола, влизане или всичко.

Общителен.

Sociable ви дава възможност да добавите множество социални бутони към вашия сайт.

Това е плъгин с много функции, позволяващ известна степен на персонализиране, така че можете да избирате и персонализирате функции като текст, цвят и дължина, за да осигурите на посетителите страхотно социално изживяване.

Това е безплатна добавка с над 1,5 милиона изтегляния досега, което е доказателство за нейните способности и популярност като един от най-добрите WordPress плъгини

WP Най-бързият кеш.

Всеки път, когато дадена уеб страница бъде отворена от потребител, както сървърът, на който се намира, така и компютърът, преглеждащ уебсайта, използват ресурси като CPU, памет. Когато страниците се визуализират, PHP и MySQL се използват на сървъра, като заемат ценни ресурси. Колкото повече потребители или посетители, толкова повече ресурси се използват

Този плъгин помага на процеса, като създава статични HTML файлове от вашия динамичен WordPress сайт, което означава, че се използват по-малко ресурси и времето за зареждане е намалено.

Настройката е проста. Не е необходимо да променяте файла .htacces. Той ще бъде променен автоматично.

WP Spamshield.

Това е WordPress защита срещу нежелана поща без CAPTCHA, за да предизвиква посетителите, вместо това работи безшумно във фонов режим.

Повечето нежелана поща, която удря сайт, идва от ботове, изпратени от разпространителите на нежелана поща, но все още има доста изпратени и от истински хора. Този плъгин работи като защитна стена, за да гарантира, че вашите коментатори всъщност са хора, но също така, че тези хора не ви изпращат спам.

Това е мощен и лесен за използване плъгин за WordPress против нежелана поща, който елиминира нежелана поща в коментари и спам при регистрация.

Създател на маса.

Това е много лесна за използване добавка, която ви помага да създавате различни сравнителни таблици. Има функции, които ви позволяват да използвате добавки за създаване на различни типове таблици, таблици за сравнение, ТОП, таблици със спецификации и т.н.

Характеристика:

• Отзивчива опция (стекове)

• Предварително зададени икони

• Редове или колони

• Възможност за маркиране на първата колона за етикетите на спецификациите

• Опция за добавяне на етикети и представени редове и колони

• Работи с кратки кодове

• Възможност за добавяне на подзаглавия

• Възможност за избор на цвят на заглавката

• Страхотен и прост дизайн

• Възможност за качване и използване на изображения

• По избор централно подравняване

• Експортиране на таблици в XML. Импортирайте такива от XML/CSV

Формуляр за контакт 7 + Монитор за изтегляне + Имейл преди изтегляне

Форма за контакт 7

Contact Form 7 е друг прост плъгин, който ви позволява да добавите формуляр за контакт към страница или публикация с кратък код. Можете да създадете множество формуляри за контакт, които могат да бъдат персонализирани с просто маркиране. Ако желаете да го използвате, плъгинът също поддържа CAPTCHA, филтриране на спам Akismet и т.н.

Изтеглете Монитор

Ако искате да предложите файл за изтегляне, този плъгин е за вас. Download Monitor предоставя интерфейс за качване и изтегляне, така че можете да вмъквате връзки за изтегляне в публикации и страници.

Имейл преди изтегляне

Представя на вашите читатели формуляр, в който те изпращат информация, като име и имейл адрес, преди да им позволят да изтеглят файл. Това се интегрира с приставките Contact Form 7 и Download Monitor, което ви позволява да създавате всяка форма, която искате, и да управлявате изтеглянията на вашите файлове.

Не само това, можете също да експортирате списъка с потребители, които са изтеглили файлове, и да създадете свой списък с контакти/потенциални клиенти.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ МИСЛИ

Уебсайтовете на WordPress с приставки за WordPress вече са де факто пътят към собственост на уебсайтове за милиони хора и малки компании. Гъвкавостта и лекотата на създаване на сайтове и добавяне на функционалност безплатно и без знания или опит в кодирането означава, че притежаването и управлението на уебсайтове за правене на пари вече е наистина демократично.

Сега всеки с идея и отдаденост може да създаде и управлява онлайн бизнес.

Добавете към това възможността за инсталиране на SEO и теми, удобни за мобилни устройства, и това прави уебсайтовете на WordPress единствената жизнеспособна опция за тези с ограничен бюджет и опит.

Video about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com

You can see more content about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com on our youtube channel: Click Here

Question about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com

If you have any questions about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9846
Views: 56552848

Search keywords How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com

How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com
way How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com
tutorial How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com
How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com free
#WordPress #Plugins

Source: https://ezinearticles.com/?The-Best-WordPress-Plugins&id=9547708

Related Posts

default-image-feature

How To Do Fix-It Grammar Along With The Writing Program Top 5 Rules of English Grammar

You are searching about How To Do Fix-It Grammar Along With The Writing Program, today we will share with you article about How To Do Fix-It Grammar…

default-image-feature

How Old Does My.Dog Have To Be To Be Fixed Why We Love Hurtful People – How To Fix A Broken Picker

You are searching about How Old Does My.Dog Have To Be To Be Fixed, today we will share with you article about How Old Does My.Dog Have…

default-image-feature

How Old Do Cats Ha E To.Be To Gey Fixed How To Stay One Step Ahead Of Mental Depression: Part 2 Of 3

You are searching about How Old Do Cats Ha E To.Be To Gey Fixed, today we will share with you article about How Old Do Cats Ha…

default-image-feature

How Much Is A 30-Year Fixed-Rate Mortgage Going For Explaining the Advantages of HDB Loans Versus Bank Loans (An Abridged Version)

You are searching about How Much Is A 30-Year Fixed-Rate Mortgage Going For, today we will share with you article about How Much Is A 30-Year Fixed-Rate…

default-image-feature

How Much Does It Cost To Get A Phone Acreen.Fixed Fixing Up Gadgets Made Easy

You are searching about How Much Does It Cost To Get A Phone Acreen.Fixed, today we will share with you article about How Much Does It Cost…

default-image-feature

How Much Does It Cost To Fix A Cracked Phone.Com Proform 675 Elliptical Trainer Problems

You are searching about How Much Does It Cost To Fix A Cracked Phone.Com, today we will share with you article about How Much Does It Cost…