How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out The A-Z Guide to Teen Skin

You are searching about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out, today we will share with you article about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out is useful to you.

The A-Z Guide to Teen Skin

А е за акне, проклятието на живота на всеки тийнейджър! Лошата новина е, че идва с територията на тийнейджърството. Добрата новина е, че повечето тийнейджъри ще загубят акнето, след като преминат тези тийнейджърски години. Не е точно успокояващо, когато сте в този решаващ етап на самосъзнание и сте покрити с бучки и неравности! Основната сделка е, че акнето се причинява, когато вашите мастни жлези (мастните жлези), които произвеждат масло, за да поддържат косата и кожата ви влажни, прекаляват и произвеждат твърде много масло. Кожата ви също може да изпадне в усилено отделяне на клетки (което прави купища – около милион малки клетки се отделят от тялото ви всяка минута!). Комбинацията от твърде много масло и твърде много малки мъртви клетки води до известно запушване на порите. Бактериите се улавят и, да, имаш петна! Това могат да бъдат бели точки, черни точки или по-тежки твърди възли. Има някои основни неща, които могат да помогнат. Избягвайте мазната храна и вместо това отидете на здравословна диета. Измивайте лицето си два пъти на ден с нежно измиване на лицето без натриев лаурил сулфат (като Bellaboo All That Facial Wash за чиста, лоша кожа). Използвайте некомодогенен, безмаслен или неакнегенен грим или слънцезащитен крем. Дръжте лаковете или геловете за коса далеч от лицето си, тъй като те също могат да запушат порите. Дръжте дългата коса далеч от лицето и я мийте често. Избягвайте да стискате или чоплите петна. Избягвайте агресивните химически кремове за лечение на акне, тъй като често те прекомерно стимулират кожата, което я кара да създава повече мазнина и повече проблеми!

B е за черни точки. Черните точки се получават, когато порите се запушат, но остават отворени. Горната повърхност потъмнява и вие оставате с черна точка. За да се борите с черните точки, уверете се, че използвате нежен и естествен почистващ препарат, за да поддържате кожата чиста. Ексфолирайте два пъти седмично, за да държите мъртвите клетки далеч от отворените пори. Уверете се, че използвате нежен ексфолиант, тъй като всичко, което е твърде грубо, само прекомерно ще стимулира кожата. Опитайте да поставите топла кърпа върху областта на черните точки и след това приложете лек натиск, тъй като това може да отпуши порите. Не чоплете и не стискайте.

C е за прочистване. Направете това своя ежедневна мантра и това ще спаси кожата ви! Почистването на кожата и използването на правилния тип почистващ препарат е нещото номер едно, което можете да направите за нея. Алкалните почистващи препарати или такива, които съдържат натриев лаурил сулфат (SLS) премахват повърхностното масло от кожата, оставяйки я да се нуждае от повече масло. Мастните жлези реагират, като изпомпват повече масло, за да компенсират, което води до кожа, която е дисбалансирана и склонна към проблеми. Просто направете бърза проверка на съставките на опаковката и ако видите тези две, пропуснете! SLS се използва и като обезмаслител за двигатели, така че не е нужна диплома по козметика, за да разберете, че не може да бъде толкова нежен към кожата ви! Използвайте почистващ препарат без SLS с натурални съставки – той ще свърши работата нежно! Почиствайте кожата сутрин и вечер.

D е за дерматолог. Ако страдате от наистина лоши пъпки, отидете на дерматолог. Няма смисъл да опитвате всяка отвара и лосион в опит да премахнете пъпките, защото поставянето на всички тези неща вероятно само ще влоши кожата ви. Колкото повече стимулирате кожата с петна, толкова по-вероятно е кожата ви да се опита да произведе повече мазнина, за да компенсира всички изсушаващи ефекти на продуктите. Един дерматолог превърна кожата в дело на живота си, така че знаят за какво говорят! Те ще анализират професионално кожата Ви и ще Ви посъветват какво трябва да направите, за да върнете кожата си в нормално състояние.

E е за ексфолиране. Ексфолирането на кожата е задължително, тъй като премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата. Това е незабавен начин за освежаване на външния вид на кожата и също така за стимулиране на обновяването на клетките, така че свежите, плътни клетки да излязат на повърхността. Избягвайте абразивни скрабове върху проблемна кожа. Ако имате пъпки, петна или акне, те могат лесно да се отворят или раздразнят с абразивните частици, съдържащи се в някои ексфолианти. Ако нямате проблемна кожа, грубият ексфолиант може да създаде проблеми чрез прекомерно стимулиране на кожния себум, което води до свръхпроизводство на мазнина. Ексфолирането е жизненоважна стъпка в режима на грижа за кожата, но винаги трябва да избирате нежно ексфолиране.

F е за лице. Това е луксозен начин да се поглезите. Може да се направи от професионалист или можете да си го направите у дома. Терапевт за красота ще анализира кожата ви и ще избере подходящ за кожата ви продукт. Обикновено ще включва дълбоко почистване, ексфолиране, екстракция (професионален термин за изстискване на пъпки); масаж, маска и интензивна хидратация. Сега не очаквайте чудодейни резултати. Цялата тази работа по лицето ви всъщност може да извади пъпки на повърхността, но лицето работи за балансиране и възстановяване на кожата, така че след редовни процедури ще забележите разликата. Предимството на ходенето при терапевт е, че той знае какво прави. Ако решите да го правите у дома, уверете се, че знаете какво правите и използвайте само естествени, нежни продукти.

G е за прекрасна кожа и има някои прости неща, които можете да направите, за да го получите. Хранете се здравословно – ако вкарате боклук в тялото си, той ще излезе като боклук под формата на пъпки. Спете много – кожата ви работи най-добре, когато е в покой. Пии много вода; поддържа тялото ви хидратирано. Не пушете, това ще добави години към възрастта на кожата ви. Няма да вземем целия наем върху вас, но не препивайте. Тежката сесия ще дехидратира кожата. Да не говорим, че да си извън лицето е толкова непривлекателно!

H е хипоалергенна, което означава козметика, която не предизвиква алергични реакции. Но тъй като степента на алергия може да варира в зависимост от вашата чувствителност, трудно е да се каже, че всеки продукт е 100% хипоалергенен. Обикновено, когато се използва този термин, това означава, че продуктът е без аромати и използва много меки консерванти.

Аз съм за враснала коса и това означава ох! Обикновено се случва на участъци, които са епилирани или обръснати. Те се причиняват, когато обръснатата коса се улавя в космения фоликул и расте в кожата. След това се инфектира и получавате надигната бучка, която е доста болезнена. Каквото и да правите, НЕ използвайте продукт с алкохол, тъй като изсушаващият му ефект само ще влоши ситуацията. Ексфолирането на кожата на мястото, където се бръснете, може да помогне за предотвратяване на проблема. Можете да използвате нежен скраб за лице върху зоната. Не се бръснете твърде близо до неравности от бръснач. За да премахнете, повдигнете внимателно врасналата коса с пинсети, но не скубете, тъй като това само ще накара косата да поникне отново по-дълбоко.

J е за JBUG (Just Between Us Girls) и това трябва да са вашите тайни за грижа за кожата и красота! Ако откриете невероятен продукт, който просто прави кожата ви да изглежда невероятно, или най-добрата спирала, гланц за устни или каквото и да е, тогава го споделете с вашите бои!

K е за khol – задължителен козметичен продукт във всяка тийнейджърска чанта за грим! Не е нужно да харчите цяло състояние и дава наистина дефинирана линия и усещане за мекота и гладкост.

L е за луфа и е естествено чудо за ексфолиране на тялото. Те са толкова евтини и можете да ги намерите в аптеки, универсални магазини и магазини на изгодни цени. Просто използвайте под душа по цялото си тяло и ще излезете с блестяща, гладка като коприна кожа. Просто не го използвайте върху лицето си, тъй като е твърде грубо.

M е за овлажняване – третата стъпка в основната ви рутинна грижа за кожата. Тъй като нашата кожа е изложена на ежедневен стрес от околната среда – слънце, дим, замърсители, силно преработени храни – тя е опустошена ежедневно и се нуждае от добра линия на защита срещу тези атаки. Това е мястото, където се намесва добрият овлажнител. Той предпазва кожата от атака и подхранва, допълва и храни кожата с основни хранителни вещества. Дори и най-мазната кожа има нужда от овлажняване.

N е за некомедогенен, което е термин за козметика, което означава, че няма да запуши порите. Терминът обаче може да бъде подвеждащ. Съставките се тестват върху ушите на зайци и има известен въпрос относно надеждността на тези тестове. Освен това реакциите на хората се различават толкова много, че дори продукти, които са използвали съставки, които не запушват порите, пак могат да предизвикат реакция. Няма официален списък с некомедогенни съставки и стандарти, така че е трудно да бъдете уверени в продуктите, които правят това твърдение.

O s за мазна кожа и това е състояние, обичайно за много тийнейджъри. По принцип тийнейджърските години, когато нашите хормони са навсякъде, е време, когато произвеждаме излишно масло. Мазната кожа изглежда лъскава, особено в Т-зоната. Използването на правилните продукти е най-добрият начин за противодействие на мазната кожа. Почиствайте с нежен почистващ препарат, който не изсушава кожата, сутрин и вечер. Прекомерното почистване само ще изсуши кожата и ще накара мастните ви жлези да работят по-усилено! Не забравяйте, че колкото по-дебел е кремът, толкова по-вероятно е да запуши порите, така че потърсете такъв, който е лек и бързо попиващ.

P е за пъпки, сборната дума за петна, черни точки и бели точки. Какво има да се каже? Те са ямите и ние просто искаме да ги изчистим! Причината е за акне, бели и черни точки – твърде много мазнина, мъртви кожни клетки, запушени пори и получавате обриви.

Q е за въпрос и това е, което трябва да направите, когато отидете да купите козметични неща. Това са вашите пари (или на родителите), така че ги харчете разумно. Опознайте своите неща и можете да различите добрата грижа за кожата от лошата. Попитайте дали даден продукт съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) или дали е тестван върху животни или дали е на химическа или естествена основа. Задавайте въпроси и бъдете възнаградени с продукти, които ще работят за вас!

R е за розацея. Това е състояние на кожата, което мнозина бъркат с акне, но то е състояние само по себе си. Това е зачервяване на кожата, което след това може да се влоши и да бъде зачервено и на бучки. Няма известна причина. По принцип изглеждате така, сякаш сте постоянно смутени и често дори не можете да използвате козметика, за да се прикриете, тъй като те могат да влошат положението! Известно е, че някои неща предизвикват състоянието и избягването им може да помогне. Те включват: алкохол, пикантни храни, кафе и чай, прегряване и прекомерно излагане на слънце. Маслото от морски зърнастец е изцяло натурална съставка, извлечена от плодовете на дърво, което расте диво в Хималаите. Изследванията показват обещаващи резултати с това масло при розацея.

S е за грижа за слънцето. Може би си мислите, че тенът е готин сега, но когато сте на 20 и изглеждате на 30 или 30 и изглеждате на 40, може да съжалявате, че сте се печели. Сериозно, слънцето е най-стареещият фактор за кожата. Така че бъдете умни, не се излагайте на слънце и носете SPF 30+ и шапка, когато сте на слънце. Трябва също да започнете да мислите за носенето на овлажнител с вградена слънцезащита. Можете да закупите овлажнители с вграден SPF30+.

Т е за Т-зоната и това е зоната, включваща челото и носа ви – оформена като Т. Тя е известна също като комбинирана кожа, тъй като имате повече от един тип кожа. Например, можете да имате суха кожа навсякъде, освен в Т-зоната. Причината за Т-зоната е същата като тази за мазна или петна по кожата – свръхпроизводство на масло (себум) в тази област. За лечение почиствайте кожата два пъти дневно, като използвате нежен почистващ препарат. Използвайте лек овлажнител, който работи за балансиране на кожата.

U е за ултравиолетовите лъчи и има три вида – UVA, UVB и UVC. UVA и UVB са единствените видове, които са вредни за кожата, тъй като UVC не прониква през озоновия слой и не достига до земята. UVB лъчите са отговорни за повечето случаи на слънчево изгаряне. Те са по-къси от UVA лъчите и достигат само до повърхностния слой на кожата. Увреждането на UVA лъчите е по-дълбоко, тъй като лъчите са по-дълги и достигат до вътрешния слой на кожата. Те са отговорни за загубата на еластичност на кожата, което води до стареене. Както UVA, така и UVB лъчите могат да доведат до рак на кожата. Меланомът обикновено се причинява от UVA лъчи. Немеланомният рак обикновено се причинява от UVB лъчи. Само не забравяйте, че кафявият цвят на тен е защитната реакция на кожата ви към нараняване.

V е за суета, която е равна на скука. Нищо по-лошо от някой, който е обсебен от начина, по който изглежда и не може да мине покрай огледалото, без да се прегледа! Доверието е готино, но суетата е неприятна. Няма нужда да се обсебвате от начина, по който изглеждате – вие сте това, което сте и ако сте доволни от това, ще бъдете уверени и това е много по-привлекателно от някой, който се мисли за горещ!

W е за бяла глава, която представлява малка бяла маса под повърхността на кожата, причинена от натрупване на себум.

X е за ксенофоричен, което означава някой, който празнува различието – красотата е във всеки и всички трябва да изпитваме ксенофорично удоволствие от това!

Y е за младост – насладете му се и се възползвайте максимално от него!

Z е за zits – просто друго име, дадено на проклятието в живота на един тийнейджър!

Video about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out

You can see more content about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out on our youtube channel: Click Here

Question about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out

If you have any questions about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2232
Views: 33179888

Search keywords How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out

How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out
way How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out
tutorial How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out
How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out free
#Guide #Teen #Skin

Source: https://ezinearticles.com/?The-A-Z-Guide-to-Teen-Skin&id=1390144

Related Posts

default-image-feature

How To Fix A Bad Relationship With Your Mother-In-Law 125 Action Statements and Power Phrases

You are searching about How To Fix A Bad Relationship With Your Mother-In-Law, today we will share with you article about How To Fix A Bad Relationship…

default-image-feature

How To Do Fix-It Grammar Along With The Writing Program Using Short Paragraph Stories to Teach Simple Past in English – Part 1

You are searching about How To Do Fix-It Grammar Along With The Writing Program, today we will share with you article about How To Do Fix-It Grammar…

default-image-feature

How T9 Check.And Fix Why Your Wifi Is Being Slow Secure Your Web Browser By Configuring It

You are searching about How T9 Check.And Fix Why Your Wifi Is Being Slow, today we will share with you article about How T9 Check.And Fix Why…

default-image-feature

How Old Does My.Dog Have To Be To Be Fixed Identifying an Antique Rocking Horse

You are searching about How Old Does My.Dog Have To Be To Be Fixed, today we will share with you article about How Old Does My.Dog Have…

default-image-feature

How Old Do Cats Ha E To.Be To Gey Fixed My Husband Told Me That He’s Sexually Attracted to Another Woman – Tips and Advice That May Help

You are searching about How Old Do Cats Ha E To.Be To Gey Fixed, today we will share with you article about How Old Do Cats Ha…

default-image-feature

How Much Is A 30-Year Fixed-Rate Mortgage Going For Is The Next Housing Market Crash Coming?

You are searching about How Much Is A 30-Year Fixed-Rate Mortgage Going For, today we will share with you article about How Much Is A 30-Year Fixed-Rate…