How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie A Most Pimped Cruise! – How I Learned to Love Long Lines, Open My Wallet & Get With the Program

You are searching about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie, today we will share with you article about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie is useful to you.

A Most Pimped Cruise! – How I Learned to Love Long Lines, Open My Wallet & Get With the Program

Конфигурацията – Въпреки че сме ветерани от много круизи, никога не сме имали преживяването “Drive Port”. Просто хвърлянето на всичко освен кучето в SUV – заобикаляйки караниците и неудобствата на летищата, авиокомпаниите и трансферите – изглеждаше като добра идея. От Мемфис логичният избор беше Carnival’s Triumph, плаващ към Източните Кариби от Ню Орлиънс. (7 дни-24-31 юли)

Качване – Документите, които разпечатахме онлайн, показват, че качването на борда е било от 12:30 до 14:30 с отплаване на кораба в 16:00. Така че се наредихме на опашката за разтоварване и паркиране отстрани на кея в 12:20 ч. След като паркирахме и излязохме от SUV-а, стояхме на опашка за около 45 минути – на открито – при 95 градуса топлина и влажност в средата на лятото в Ню Орлиънс. (Кой логистичен гений е уредил това малко мъчение?) От паркирането до качването на кораба отнеха общо 80 минути – през които дългите опашки с много превключвания бяха норма.

На мястото за паркиране/разтоварване ни казаха, че да, можем да качим собствените си чанти на борда, ако сме склонни. Но точно преди да влезем в благословено климатизираната сграда на терминала, бяхме избрани от стадото от полковник Клинк и ни казаха, че три от нашите чанти са извънгабаритни и трябва да бъдат проверени. Той посочи малък предупредителен знак на авиокомпания „ръчни чанти-трябва-да-се побере-тук-или-наръгаме-майка ви“ с контейнер за тестване на размера, чийто обем беше достатъчно голям, за да побере средно голяма кутия за обяд. Мисля си: “Сега имат горни контейнери на круизните кораби? Така че защо този знак не беше поставен обратно на мястото за разтоварване?”

Настаняване – След като се качихме на борда ни насочиха към нашите каюти с изглед към океана на първа палуба. Каютите бяха много просторни и доста удобни – по-големи, отколкото на повечето кораби – нещо, с което Carnival е известен. Решението ни да не харчим пари за балконски кабини беше оправдано. Цялостната атмосфера на кораба изглеждаше просторна.

Управителят на стаята ни беше Хорхе от Перу – много любезен човек, който изглеждаше нетърпелив да угоди – както и повечето от персонала.

В каютите ни чакаха подаръци за bon voyage от управителя на хотела и нашия местен мениджър бизнес развитие, кошници с плодове, вино и т.н. Те бяха високо оценени и бързо изконсумирани.

Заминаване – Забелязвайки в 17:00, че пътеката е прибрана, но все още не сме отплавали, съобщение от капитана обяснява, че поради времето – тропическа депресия Бони – и тежкия трафик в устието на реката, плаването ще бъде отложено до 3 часа сутринта в неделя сутринта. Но бяхме успокоени, че корабът ще стигне до пристанищата навреме. И го направи.

Хранене – Въпреки че официално бяхме поискали голяма маса за осем или повече, бяхме настанени в сепаре за четирима. Щандът беше удобен и уютен, но това все пак беше разочарование за нас – пътуваме, за да се срещаме с хора. Майсторът се извини и каза, че ще се опита да поправи ситуацията, но не го направи. Разбираемо е, че повечето хора искат маси, запазени само за тяхната група от семейство и приятели, особено през летните месеци, когато пътуват с деца. Моята теория? Вероятно първоначално са ни резервирали за голяма маса… след това са ме видели да се спъвам и да се препъвам нагоре по пътеката, носейки лайм зелено Вампирите са гадни! потник с “Ухапи ме” татуиран върху югуларната ми кост. Сигурен съм, че тогава и там са решили, че е най-добре да ни изолират от другите закусващи.

Храната варираше от средна до много, много добра. Най-голямото подобрение на хранителните услуги на Carnival е в представянето. Основните предложения в трапезарията бяха стилни и гурме на вид. Въпреки това, на вкус повечето ястия бяха с около половин звезда по-малко, за да заслужат това прозвище. Някои изключения: охладената супа от авокадо, монголската салата от пържоли, новозеландските агнешки котлети и шоколадовото суфле трябваше да умрат.

Рибните ястия, макар и добре подправени и елегантно представени, постоянно се сервираха сухи и преварени. Мислейки си, че това може да се дължи на наличните само замразени консумативи, а не на пресни, се впуснах в тест. Когато охраната на аквариума Atlantis гледаше на другата страна, аз загребах рядка риба Triggerfish… контрабандно я върнах в кутията на фотоапарата си… дадох я на готвача на кораба петнадесет минути преди вечеря. Да, сервира се суха и преварена.

Точно когато щях да се откажа от темата за препечената риба, се появи лъч надежда. Там на пета палуба… точно зад ъгъла от казиното… Sushi Cart! Но и тук деликатесите са пипнати за южняшки вкусове. Пържените пилешки рула тон’Cado бяха невероятни!

Развлечение – Взехме повечето представления и повечето бяха доста добри, особено големите спектакли. Carnival е една от малкото останали круизни линии, които все още използват пълни оркестри на живо, а не записани песни за тези сложни представления. Качеството на звука във всички зали беше отлично. Сценичните ефекти и механиката, като хидравлично манипулирани секции на сцената и (почти невидими) кабелни асансьори, позволяващи на изпълнителите да „летят“, бяха ефективни и не се експлоатираха прекалено. Редиците на площадките във всички заведения бяха добри. Димните машини, светкавиците и лазерните светкавици бяха използвани пестеливо и не се прекаляваше. Е, може би димната машина не е добавила много към бингото… обаждащият се беше нов и не можа да намери бутона за изключване.

The Голямо лесно шоу беше едно от най-добрите производствени предавания, които съм виждал на круизен кораб… и това идва от някой, който е работил на кораби като артист в продължение на 12 години. Очевидно създаден за публика, ориентирана предимно към Ню Орлиънс, първата ми мисъл беше „това е евтин кадър – като да свириш със Star Spangled Banner на среща на VFW – гарантирани овации“. Но докато шоуто се развиваше, изборът на музика, изпълненията, костюмите и специалните ефекти бяха изключителни. Много приятно изживяване.

комик – Тод Джъстис започна силно, но започна да ни губи по средата на шоуто. Тод продължаваше да поглежда часовника си – сигурен убиец на инерция. Не е добра идея, освен ако не е част от акта. Не беше.

магия – Голямо магическо шоу от производствен/илюзиен тип в главния шоурум беше малко повтарящо се и съвсем ОК. Магическо шоу в близък план беше предвидено за Venezia Lounge. Въпреки че пристигнахме 20 минути по-рано, нямаше свободно място. Вече беше място само за правостоящи и много седяха на пода. Това шоу трябва да бъде в по-голямо заведение. Ние не останахме.

Закон за специалността – Най-смешното шоу на седмицата беше Асад, сценичният хипнотизатор. На доброволците от публиката, които бяха дълбоко потопени, той даде много от старите изпитани и верни, но все още забавни предложения с няколко нови обрати като… „отчаяно искате да целунете човека до вас, но той има ужасно лош дъх“.

Асад имаше много оригинално затваряне. Точно преди да напусне доброволците, той им даде едно последно предложение… “няма да си спомняте нищо, което сте направили на сцената тази вечер… до следващия път, когато се погледнете в огледалото. Тогава изведнъж ще си спомните всичко в ярки подробности.” Разбира се, веднага след шоуто садистични приятели и семейство насочиха нищо неподозиращите доброволци в тоалетните, за да си „напудрят носовете“. На три палуби се чуваха писъци.

Атмосфера на борда – С красиви кораби, добра храна и персонал, нетърпелив да угоди, Carnival все още е свързан с безмилостния мърчандайзинг на борда и насърчаване на продажбите – както всички круизни линии в категорията на масовия пазар. Компромисът е по-ниските цени.

Но понякога карнавалът може да бъде малко груб. Не е нужно да сте круизен сноб, за да се почувствате малко отчаяни, когато за сетен път трябва да извървите целия кораб, за да намерите незапушено стълбище или асансьор без тълпа, за да стигнете от една палуба до друга поради на фотографи, които са поставили още половин дузина Photo Op станции.

Те винаги изглеждаха разположени в средата на голямо стълбище или пътна артерия по време на пиковите часове за разходка из кораба. Една вечер около дванадесет такива настройки бяха в доказателство, всички в задръстителни точки със съответно подкрепени тълпи, преливащи в магазините на борда… където продавачите със сребърни езици лежаха в засада!

(Biz Op – Някой може да направи състояние, продавайки Photographer Repellent. Може да е спрей… безцветен и без мирис, но кара потребителя да изглежда постоянно извън фокус.)

Също така помислете, че за двата часа преди излитането от Кий Уест пътниците трябваше да стоят на опашка средно по 30 минути, за да се върнат на борда на кораба… и започвате да схващате моята гледна точка.

Защо CCL не може да вземе пример от добрите хора в Disney? Disney е усвоил както мърчандайзинга в твоето лице, така и контрола на тълпата. Директори на карнавала, слушате ли? Можете ли да кажете Fastpass?

Пристанища и крайбрежни екскурзии – имаше три спирки по този маршрут.

Свободен порт – Има причина да се нарича “Freeport”. Той е напълно свободен от каквото и да било. Плажовете и пазаруването са на дълго пътуване с такси от кораба и няма какво да пишете вкъщи, след като стигнете там. Останахме на кораба.

Насау – Една грешка, за която можем да обвиним само собственото си отлагане – некупуването на билети предварително за аквариума и водния парк Atlantis на Paradise Island в Насау. За съжаление чакахме до деня на пристигането и където и да отидехме, екскурзионното бюро на брега, самият хотел Atlantis, други близки хотели на Paradise Island – историята беше същата – разпродадени, разпродадени, разпродадени.

Но нашите решителни момичета не приеха „не“ за отговор и дадоха зелена светлина на таксиметровия ни шофьор да направи каквото е необходимо, за да ни намери пропуски за водния парк.

Тито беше човекът… бързо говорещ и (очевидно) свързан човек. С усмивка широка една миля, уста, пълна със златни зъби и извита кутия със субуфер в задната част на неговия миниван Тойота, той моментално стана хит сред нашите 18-годишни младежи. Междувременно тествам вратите на микробуса, за да се уверя, че могат да се заключват и отключват отвътре.

За да допълня нервността си, докато се движа по задните улички на Насау в ездата на Oddjob, съпругата ми проблясва около стотици долари в брой – бавно ги брои всичко – точно там, на открито, за да ги видят всички – като се увери, че ние имаше достатъчно, за да плати за тези нелегални пропуски за аквапарк, той е на път да ни вкара. (Тито даде да се разбере, че не е взел пластмаса.)

Междувременно съм на път да изпадна в паника, като си помисля: „Боже мой, той ще отбие в една затънтена уличка, където ще бъдем съблечени голи и ограбени от всичко… с оръжие… и оставени на безизходица.“ (Ограбването можеше да се преживее… но не бях достатъчно лекуван, за да се върна обратно през Сламения пазар… гол.)

След многобройни тайни телефонни обаждания и рандевута в задната уличка с местни ъндърграунд агенти, ние получихме пропуските… а Тито имаше нашите пари. По чудо не задействахме никакви аларми за измама на входа на Аквариума/Аквапарка.

Кий Уест – Пристигането тук означаваше повече пазаруване, както и евтин или безплатен интернет и свързаност с мобилен телефон. Можете да се свържете чрез системата на кораба, но това е скъп начин да подхранвате навика си във Facebook.

Резервирахме екскурзията с парасейлинг, която беше страхотна. Точката на отпътуване е само на кратка разходка през кея от кораба.

Морски дни – Насладихме се на времето си на палубата, басейните, водната пързалка и JumboTron (гигантски външен видеоекран). Да, Агнес, твоята наистина се нареди с децата и се спусна по гигантската водна пързалка. Беше тръпка. Особено внезапното спиране във водното корито на дъното. Бях редовен три дни след това.

Въпрос – Кой решава какво да се показва на огромния JumboTron на кораба? Понякога включваше реклами за карнавал или възпроизвеждане на високопоставени ястия като конкурса за космати гърди – понякога филм или концертно видео – но всяка сутрин беше настроено на местна телевизионна станция извън Денвър. (Денвър?) Продължих да се оглеждам за огромно дистанционно управление.

Спа центърът – В последния ден от круиза жена ми ме записа за най-доброто преобразяване – хидратираща процедура за лице с масаж на цялото тяло. Разбира се, това ме накара да изглеждам с шест до осем седмици по-млада за няколко часа. Но като бедните жертви на хипнотизатора, когато се погледнах в огледалото на следващата сутрин… там ме гледаше онзи познат 63-годишен ловец с уши. И аз изкрещях.

Заключение – Като цяло беше добър круиз и добре дошла промяна в темпото. Бих ли пътувал отново с Carnival? Да, определено. Бих ли направил нещо различно следващия път? Да, няколко неща. Първо, бих настоял да вземем тази голяма маса за осем или повече в трапезарията – просто се забавляваме твърде много, разменяйки лъжи с нови хора, които никога повече няма да видим. Второ, бих се погрижил да резервирам две или три най-желани крайбрежни екскурзии предварително. И накрая, трябва малко да обуздаем разточителството си на борда. О, бих донесъл със себе си и кутия от този Photographer Repellent. – LEC

Video about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie

You can see more content about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie on our youtube channel: Click Here

Question about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie

If you have any questions about How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3164
Views: 94064642

Search keywords How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie

How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie
way How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie
tutorial How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie
How To Fix Image Will Not.Aopear On.Video.I Movie free
#Pimped #Cruise #Learned #Love #Long #Lines #Open #Wallet #amp #Program

Source: https://ezinearticles.com/?A-Most-Pimped-Cruise!—How-I-Learned-to-Love-Long-Lines,-Open-My-Wallet-and-Get-With-the-Program&id=4841575

Related Posts

default-image-feature

How To Fix If A Fish Is Swimming To.The Top Summer Carp Bait And Top Fishing Secrets!

You are searching about How To Fix If A Fish Is Swimming To.The Top, today we will share with you article about How To Fix If A…

default-image-feature

How To Fix Error Message Connection Error.Check Your Internet Connection Fix Windows Update Error Messages

You are searching about How To Fix Error Message Connection Error.Check Your Internet Connection, today we will share with you article about How To Fix Error Message…

default-image-feature

How To Fix Cum To Where You Can.Have A Baby 49 Signs Of A Cheating Partner – Read These Red Flags Now And Know If Your Partner Is A Cheater

You are searching about How To Fix Cum To Where You Can.Have A Baby, today we will share with you article about How To Fix Cum To…

default-image-feature

How To Fix A W-2 That Has Already Been Filed The Black Dahlia, A Realistic View Of The 1947 Los Angeles Murder Of Elizabeth Short Part 3 of 3

You are searching about How To Fix A W-2 That Has Already Been Filed, today we will share with you article about How To Fix A W-2…

default-image-feature

How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out 5 Tips to Help You Choose Sports Shoes

You are searching about How To Fix A Mistake On A Paer Eithout White-Out, today we will share with you article about How To Fix A Mistake…

default-image-feature

How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com How Big Data Can Help Your Organization Outperform Your Peers

You are searching about How To Fix A Mail Server That Says Server.Example.Com, today we will share with you article about How To Fix A Mail Server…